...'Cause there really is no real life.

Rekisteröitymissopimus

In order to proceed, you must agree to the following:

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
§1 Ei saa typottaa liikaa.§2 Ei saa haukkua ihmisiä, jos pyytää lopettamaan niin se loppui siihen bannaamisen uhalla.§3 Ylläpitoa ei saa härnätä.§4 Spämmi on sallittua rajoitetussa määrin, liikaa spämmänneet saavat tuta Peräkammarin poikien bannivasaroista.§5 Foorumin sisäisiä viestejä ei saa käyttää muiden käyttäjien häiritsemiseen.§6 Ei homoilua!§7 Nimenvaihdokset kiellettyjä ilman ylläpidon erikoislupaa.§8 Erikoismerkit nimissä melkoisen kiellettyjä, myös caps lock-nimet kiellettyjä.


Kellonaika on nyt Ma 1 Kesä 2020 - 19:54